Bent u opzoek naar Intrinsa testosteron pleisters?

Intrinsa pleisters kopen? In de online apotheek van erectiehulp kunt u veilig en discreet Intrinsa Patches bestellen. Intrinsa is een patch die het natuurlijke hormoon testosteron bevat. Het is de meest recente doorbraak bij de behandeling van seksuele prikkeling bij vrouwen. Lees hieronder meer.

Intrinsa kunt u hier bestellen zonder recept

 

 

intrinsa testosteron pleister

Francais - French Deutsch - German English - Anglais Italiano - Italian

Intrinsa is de meest recente doorbraak op het gebied van de behandeling van seksuele dysfunctie bij de vrouw. Het is een patch die het natuurlijke hormoon testosteron bevat.
De Intrinsa patch geeft door de huid een continue hoeveelheid testosteron af aan de bloedstroom en leidt tot een positieve beïnvloeding van  seksuele prikkeling en libido van vrouwen met seksuele dysfunctie.

Voor wie bedoeld?
De Intrinsa patch is een middel voor de behandeling van vrouwen die lijden aan problemen met hun libido en aan seksuele dysfunctie. Intrinsa wordt meestal voorgeschreven aan vrouwen onder de zestig jaar die een verminderde seksuele verlangens hebben. Het kan ook worden gebruikt door vrouwen die in de meno pauze komen of bij wie hun baarmoeder of beide eierstokken verwijderd zijn. Sommige vrouwen die behandeld worden met oestrogeen kunnen ook Intrinsa voorgeschreven krijgen. Denk eraan dat Intrinsa patches alleen op recept verkrijgbaar zijn en dat u dus een recept moet hebben.

Werking Intrinsaintrinsa patch
Hormonen en met name testosteron, spelen een belangrijke rol bij het reguleren van het seksueel functioneren. Met het ouder worden en door verschillende lichamelijke en psychologische klachten kan het testosterongehalte in het lichaam van een vrouw sterk verminderen. Als de testosteron concentratie in het lichaam is verminderd kan dat rechtstreeks effect op de seksuele gezondheid van vrouwen hebben, met als mogelijke gevolgen een verminderde seksuele behoefte en vermindering van hun libido.

De medische term van deze aandoening heet HSDD (Hypoactive Sexual Desire Disorder).
De beste behandeling van Hypoactive Sexual Desire Disorder is het vergroten van de hoeveelheid testosteron in het lichaam tot een niveau dat nodig is om seksueel normaal te kunnen functioneren. Intrinsa kan hierbij helpen doordat ze extra testosteron in het lichaam brengen. Als een vrouw lijdt aan seksuele dysfunctie kan toename van seksuele verlangen en een beter libido niet alleen leiden tot een verbetering van het zelfbeeld, maar ook tot het verdwijnen van persoonlijke ellende en van relationele problemen.

Kosten Intrinsa testosteron pleisters - Prijsvergelijking!

 
Prijs
80,75
Medix24
89,95
Euroclinix
92,50

 

Intrinsa testosteron patches bestellen voor een betere seksuele prikkeling?
U kunt Intrinsa online bestellena via onze online apotheek

Intrinsa is verkrijgbaar in:
Intrinsa 8 testosteron pleisters 300mcg/24h

cialis online bestellen

Bent u geïnteresseerd in het medicijn Intrinsa?

Ga dan direct naar onze intrinsa apotheek

Tip: Via erectiehulp zijn ook medicijnen tegen pijn, aambeien, lifestyle, condooms, overgewicht, wratten, stimulatie, zwaarlijvigheid, stoppen met roken, haarverlies en soa's te bestellen. Kijk voor alle medicijnen in onze Apotheek